Icebug Hungary adatvédelmi irányelvek


Az oldal üzemeltetője, az Icebug Hungary komolyan veszi az adatvédelmet, gondosan kezeli a személyes adatokat és csakis kizárólag az adatvédelmi irányelvekben leírtak szerint kezeli azokat. Az adatvédelmi irányelvek tájékoztatnak arról, hogyan használjuk fel és tartjuk biztonságban az adatokat a weboldal és szolgáltatásaink használata alatt. Röviden arra használjuk fel a személyes adatokat, hogy kapcsolatba lépjünk felhasználóinkkal, tájékoztassuk őket a szolgáltatásainkról és a személyre szabott ajánlatokról. Ha kérdésed van a személyes adataid kezeléséről, lépj velünk kapcsolatba a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Ki az Icebug Hungary?

Az Icebug Hungary egy olyan információs weboldal, ahol a felhasználók információkat kaphatnak a termékekről és meg is vásárolhatják azokat. Az Icebug Hungary üzemeltetője a TradexCon Kft. , hely szerint megtalálható a következő címen: 1141 Budapest, Szugló utca 82. A TradexCon Kft. felelős azért, hogy milyen módon gyűjtjük, használjuk és tároljuk a személyes adatokat.

Mi Az A cookie?

A webhely látogatása során az oldal üzemeltetője úgynevezett cookie-kat használ. A cooki (süti), egy betűből és számokból álló információ csomag, amit a weboldalunk az ön böngészőjének küld azért, hogy elmentse bizonyos beállításait, ezálatl megkönnyítse az oldal használatát, valamint közreműködik, hogy néhány statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. A cookie-k egy része nem tartalmaz információt és nem alkalmas adatok gyűjtésére, egy részük azonban biztosíthatja az ön azonosítását. Nagyobbik részük a felhasználói élmény javítását szolgálja.

A cookie-k jogszabályi háttere: Rendelet 6. cikk (1) bek. a./ pontja alapján az ön hozzájárulása.

Amennyiben ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem fognak működni. Törlésükről az alábbi linkeken tájékozódhat bővebben:

A feldolgozott adatok

Felhasználók és üzenetek
A Platform használatához nem szükséges felhasználót létrehozni. Amennyiben mégis létrehozzuk, a felhasználó létrehozásánál meg kell adni a nevet, email címet és a jelszót. Ez a kötelező információ. A további adatokat elmentjük a fiókban, ezeket később módosítani vagy törölni lehet. Továbbá ezen adatok közül a különleges kategóriába eső személyes adatokat csak engedély után gyűjtjük. Az engedélyét bármikor visszavonhatja az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levéllel.

Fizetési részletek
Az oldal használata közben lehetőség van a megjelenített termékek megvásárlására. A fizetés feldolgozásához a telefonszámot kérjük.  A fizetés feldolgozása során semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk.

Kapcsolati űrlap
A platformon szereplő kapcsolati űrlap segítségével kapcsolatba lehet velünk lépni. Az űrlapnál a következő adatokat kérjük: név, email cím és üzenet. Ezeket használjuk fel, hogy válaszolhassunk a kérdésekre, kérésekre és panaszokra.

Hírlevél
Fel lehet iratkozni hírlevelünkre. Ha valaki feliratkozott, akkor a megadott email címre küldjük hírlevelünket. Ha valaki nem akar több ilyet kapni, akkor a levélben szereplő leiratkozás funkcióval bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

 



Személyes ajánlatok

A regisztráció során megadott személyes adatok alapján kerülnek létrehozásra a profilok. A profil alapján megpróbáljuk személyre szabni az ajánlatokat. Ezeket az ajánlatokat email-ben küldjük.

A következőket használjuk fel ehhez:

  • A használt funkciókat;
  • A böngészési szokásokat a weboldalon;
  • A vásárlásra költött összeget;
  • A sütik által gyűjtött adatokat.
    Ezen személyes adatok gyűjtését engedély útján érjük el. Ha nem akarja ügyfelünk ezeket megosztani, visszavonhatja engedélyét egy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levéllel.

    Statisztikai kutatás
    Az Icebug Hungary magas minőségű szolgáltatást akar nyújtani, ehhez pedig statisztikai kutatásra van szükség. A statisztikák alapján tudjuk módosítani szolgáltatásunkat és/vagy a platformot. A személyes adatokat csak a statisztikák felállítására használjuk fel. Az eredményeket mindig összegezzük, ami azt jelenti, hogy az adatokat nem lehet visszakövetni egyéni felhasználókra.

    Automatikusan generált adatok
    Bizonyos adatokra szükség van a platform optimális működéséhez (pl. a megfelelő tartalom megjelenítéshez, és a biztonsághoz). Ezért bizonyos automatikusan generált adatokat is gyűjtünk:
  • készülék típusa (telefon, tablet);
  • IP cím (és földrajzi helyzet);
  • operációs rendszer;
  • böngésző;
  • meglátogatott weboldalak;
  • internetszolgáltató.

    Harmadik felek
    Nem adjuk ki harmadik feleknek az adatokat engedély nélkül, ez alól kivétel a következő esetekben:
  • Személyes adatokat kiadjuk különböző feldolgozással foglalkozó szolgáltatásoknak (tárhely, egyéb cégek), amelyek az Icebug Hungary szabályai alapján gyűjtenek adatokat. Garantáljuk, hogy ezen feldolgozók nem gyűjtenek más adatokat, amelyeket az adatvédelmi irányelvek nem említenek, továbbá különböző technikai és szervezeti lépéseket teszünk, hogy védjük a személyes adatok elvesztését, megsemmisítését vagy károsodását.

 

 

 

 

 

 

 

  • Személyes adatokat kiadjuk különböző feldolgozással foglalkozó szolgáltatásoknak (tárhely, egyéb cégek), amelyek az Icebug Hungary szabályai alapján gyűjtenek adatokat, ezen feldolgozók nem gyűjtenek más adatokat, amelyeket az adatvédelmi irányelvek nem említenek, továbbá különböző technikai és szervezeti lépéseket teszünk, hogy védjük a személyes adatok elvesztését, megsemmisítését vagy károsodását.
  • Harmadik feleknek biztosíthatjuk személyes adatait, amennyiben a törvények és/vagy jogszabályok mellett ezeket per és/vagy jogaink védelmében meg kell tennünk.

Mit csinálunk az adatokkal?


A következő célokra, a következő jogi alapokon dolgozzuk fel személyes adatait:

 

 

 

Cél

Jogi alap

Felhasználó

a webhely működésének biztosítása

az adatfeldolgozás szükséges a szerződéshez. A különleges esetekben az engedély alapján dolgozzuk csak fel az adatokat.

Kapcsolati űrlap

így válaszolunk a kérdésekre és / vagy kapcsolatba lépünk felhasználóinkkal.

az adatfeldolgozás szükséges a Icebug Hungary által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk az ügyfélszolgálatot.

Hírlevél

a feliratkozást követően a szolgáltatásunkkal kapcsolatos frissítésekről küldünk levelet.

az adatfeldolgozás szükséges a Icebug Hungary által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk a hírleveleket.

Személyes ajánlatok

a személyes ajánlatok küldéséhez

az adatfeldolgozás az engedélyen múlik.

Statisztikai kutatás

statisztikák készítéséhez és (névtelen) adatfelhasználáshoz.

az adatfeldolgozás szükséges a Icebug Hungary által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk a felhasználóbarát weboldalt és szolgáltatást.

Automatikusan generált információ

a platform biztosításához, testreszabásához és fejlesztéséhez.

az adatfeldolgozás szükséges a Icebug Hungary által keresett érdekek végett, mivel így biztosítjuk a biztonságot.

Harmadik feleknek kiadott adatok

akkor adjuk át személyes adatait harmadik feleknek, amennyiben ez szükséges a szolgáltatáshoz;engedélyt kaptunk a felhasználótól; vagy
azt megkövetelik a törvények és/vagy jogszabályok, pl. perek eredményeképp, ha meg kell védenünk jogainkat.

az adatfeldolgozás szükséges a szerződéshez; engedélyt kaptunk a felhasználótól az adatfeldolgozáshoz; az Icebug Hungary-nak jogi kötelezettsége az adatfeldolgozás.



Biztonság

Az Icebug Hungary biztosítja a személyes adatok biztonságát. A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében a Icebug Hungary megteszi a szükséges technikai és szervezési lépéseket, hogy megvédjük a személyes adatait. Továbbá az EEA-n kívül tárolt személyes adatok esetében a Icebug Hungary biztosítja a törvénynek megfelelő tárolást és védelmet..

Más weboldalakra vezető linkek

A platform tartalmazhat linkeket, amelyek egy harmadik fél weboldalára vagy alkalmazására irányíthatnak, pl. közösségi oldalakra. A Icebug Hungary -nek nincs hatalma afelett, hogy a harmadik felek szolgáltatásai és/vagy weboldalai mit csinálnak. Ezen szolgáltatások és/vagy weboldalak használatakor más adatvédelmi irányelvek érvényesülhetnek az adott platformon. Az Icebug Hungary nem vállal felelősséget a harmadik felek szolgáltatásaiért és/vagy weboldalaiért.

Tárolási idő

Az Icebug Hungary BV az adatvédelmi irányelvben leírtak szerinti intézkedéseknek megfelelő idejére tárolja az adatokat.

Személyes adatok irányítása

A felhasználók jogokkal rendelkeznek, az adatvédelmi irányelv fejezete leírja, milyen jogokkal, valamint ezek érvényesítési folyamatát.

Válasz

Az Icebug Hungary minél előbb megpróbál válaszolni a kérdésekre, azonban minden esetben négy (4) héten belül. Ha több időre van ehhez szükség, arról tájékoztatást adunk. A válasz azonban két hónapnál tovább semmiképpen sem fog tartani. A kéréseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre lehet küldeni. Kérjük, az általunk ismert email címet használják, hogy be tudjuk azonosítani a megfelelő felhasználót. Továbbá a személyazonosság bizonyításához megfelelő adatokat is kérhetünk.

 

 



Ha  nem tudjuk (egyértelműen) meghatározni, mely személyes adathoz kapcsolódik a kérés, az Icebug Hungary megkérheti arra, hogy tovább részletezze a kérését. Lehetőség van arra, hogy elutasítjuk a kérést, mert pl. az alaptalan, vagy mert az Icebug Hungary (jogilag) ezt nem teheti meg. Értesítést küldünk a visszautasításról is. A kérés elutasítása esetén a megfelelő adatvédelmi hatóságnál panaszt lehet tenni.

 

Hozzáférési jog

Joga van kérvényt benyújtani arról, hogy megtudja, az Icebug Hungary vajon tárol-e Önnel kapcsolatos személyes adatokat. Ha igen, akkor a törvénynek megfelelően átküldjük az adatok másolatát.

 

     
     
     
     
     
     

Javítás joga

Joga van kérvény benyújtására, ami a pontatlan személyes adatok javításáról szól. Ha lehet, további személyes adatait is adja meg ilyenkor, hogy mindent pontosan ki tudjunk egészíteni.

Feledés joga

Joga van (bizonyos) személyes adatok törlését kérvényezni (feledés joga). Ha ezt a kérést jóváhagyjuk, akkor az Icebug Hungary minden releváns személyes adatot ki fog törölni.

A feldolgozás megsemmisítésének joga

Joga van a személyes adatainak feldolgozásának abbahagyását kérvényezni. Ez azt jelenti, hogy jóváhagyás esetén az Icebug Hungary nem fogja feldolgozni a személyes adatait az adott időintervallumban.

Tiltakozás joga

Bizonyos körülmények között joga van tiltakozni a személyes adatai feldolgozására, ha pl. az Icebug Hungary valódi érdekek végett dolgozza fel ezen adatokat. A tiltakozás esetén leellenőrizzük az adatvédelmi érdekeket a saját üzleti érdekeivel. Amennyiben az adatvédelmi érdek fontosabb, akkor abbahagyjuk az adatok feldolgozását. Amennyiben adatait közvetlen marketing célokra használjuk fel, mindig tiltakozhat ez ellen. Ez esetben az Icebug Hungary nem fogja többé az adatait ezen célokra használni.

Adathordozhatóság joga

Joga van adathordozhatósági kérelmet benyújtani. Jóváhagyás esetén az Icebug Hungary egy rendezett, gyakran használt és géppel olvasható formátumban adja át az adatokat, hogy Ön azokat átadhassa egy harmadik félnek.

 

 

 

Módosulhatnak az adatvédelmi irányelvek?


Az adatvédelmi irányelvek alkalmanként módosulhatnak, ezeket publikáljuk. Bármilyen változtatás esetén értesítjük ügyfeleinket.

Panasz vagy kérdés?

Az adatvédelmi irányelvvel kapcsolatos panasz vagy kérdés esetén, valamint a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet jelentést tenni. Amennyiben Ön és az Icebug Hungary nem képesek megegyezésre jutni a panasz(ok) esetén az adatfeldolgozás ügyében, akkor joga van panaszt tenni az adatvédelmi hatóságnál.

 

Jelen dokumentum a webshop működésével kapcsolatos minden releváns információt tartalmaz az Európai Únió 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelete (továbbiakban GDPR rendelet) és a 2011.évi CXII tv. (Info tv.) alapján

 

 

Adatvédelmi Tájékoztatónkban megtalálod, hogy gondoskodunk adataid védelméről.Az oldalainkon cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban, További információ.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.