Made by Sweden

Icebug futócípő kínálat

Acceleritas 5 W

Nyomtatás
acclritas5lrb9xsunsettulip-49923-x450
acclritas5lrb9xsunsettulipsula-49935-x450
Felsőrész
Wowen nylon/Protective PU/ Kevlar
Bélés
Gyorsan száradó Mesh/ A sarokrészen microfiber
Középtalp
Könnyű öntött EVA
Talp
Rubber 9 Extreme (RB9X)
Súly
180 gr (USL7,5-EUR38)
Torzió
Easy Flex
Emelés
4 mm
Szín
Sunset/Tulip
Leírás

Acceleritas 5 a minimalizmus a Icebug módon. Egy cipő azoknak az izgalmat kereső futóknak, akik a swimrun versenyeken, akadálypályán versenyeznek, vagy csak letérnek a járt útról!
A felső anyag megújjult: egy szuper puha és szellős textil, olyan könnyű és sima érzés mintha mezitláb lennénk. A vízfelvétel minimális, a vízelvezetés kiváló, és így a cipő nedves tömege majdnem akkora, mint száraz időben. A talp nagyon rugalmas, és tartja a súlyt. A sarok csésze magassága enyhén csökkent, annak érdekében, hogy csökkentsék a az Achilles-ínre ható nyomást. A talp alacsony profilú, ezáltal elősegíti a láb természetes mozgását. Ez olyan érzést ad, mintha zokniban futnánk, de olyanban amely jól tapad és véd a talajjal való ütközéstől.
A talp kialakításakor az volt a  cél, hogy olyan mintázatú legyen amely optimalizált tapadást biztosít kemény- valamint a puha talajon is. Az agresszív diagonális mintázat ezt biztosítja, csak úgy mint más modelleknél (ez minta ugyanaz mint a traktor abroncsok mintázata). Acceleritas5 talpa természetesen a különleges gumikeverékből készült: RB9X®.

Ez az innovatív gumikeverék nyújt hihetetlen tapadást nedves és száraz felületen, anélkül, hogy a tartósságot veszélyeztetné.

A jelenleg kapható legkönnyebb cipő.