Made by Sweden

Icebug futócípő kínálat

Spirit7 W olx

Nyomtatás
Spirit7 W olx szöges terepfutó cipő
Spirit7 W OLX Black_Carmine-HR
Spirit7_W_olx_BlkCarmine_insid
Spirit7_W_olx_BlkCarmine_bak
Spirit7_W_olx_BlkCarmine_ovan
Spirit7W_OLX_Blk_Carminc_sole-HR
Leírás

A Spirit7 OLX az Icebug legújabb szöges versenycipője. Minden eddiginél könnyebb , köszönhető az új anyagoknak és technológiának. Igazi off trail cipő!

A felsőrész anyaga bluesign®, ez egy magas kopásállóságú PU-ból készült szövet, ami be van vonva egy  TPU sártaszító réteggel. Az új rugalmas anyag valamint a felső rész változtatásai csökkentették a cipő súlyát és javították a kényelmet. Egyébként ugyanazok jellemzik, mint a sikeres előző verziókat. A sarokcsésze kényelmesen puha, és a középső hátsó részében lévő kivágás segítségével csökkent az Achilles-ín nyomása. A sarokcsésze zárt cellás habja nagyon kényelmes, a felső rész nagyon kevés vizet vesz fel (maximum 20%). Az alacsony, egyedülálló profil, valamint a keskeny verseny kialakítás optimalizálja a talaj fogást, de mégis rugalmas ahhoz, hogy a láb természetesen mozogni tudjon. A talp kiváló tapadás biztosít, a nehéz gépekhez hasonló innovatív átlós gerinc mintával, amelyben 14 db keményfém szegecs található.

- Kiváló tapadás

- Versenyre optimalizált forma

- Könnyű és tartós

 Alkalmazott technológiák:

OLX

Az Icebug a tájfutó cipőit OLX-el jelöli. Ez modell a talpba integrált karbid acélból készült szegekkel készül, melyek a hagyományos acélnál jóval keményebbek (kb. 6-7-szer). Ezáltal állandóan belekapaszkodik a felszínbe. Az alacsony profilú talp stabil és könnyű cipőt eredményez.

NON Absorbing

A Non absorbing technológiának köszönhetően a felsőrész anyaga csak nagyon kevés vizet vesz fel, azáltal a súlyuk kevésbé növekszik meg.

Felsőrész:              Bluesign® magas kopásálló PU felső / TPU sárvédő

Bélés:                     Gyorsan száradó Mesh/Micro fiber a sarok részen

Betét:                    Kivehető, öntött EVA, mesh borítással

Középtalp:             Öntött könnyű EVA/ESS boltív stabilizátor

Talp:                       Gumi 14 db fix karbid szegeccsel

Kinek ajánljuk: Mindenkinek aki elhagyja az ösvényeket, tájfutóknak, terepfutóknak, akiknek extra tapadás kell!

Igazi versenycipő!

 

Torsion           Easy flex

Emelés:          4 mm

Csillapítás:     Alacsony

Szélesség:     Normál/keskeny, verseny orientált

Tömeg:           215 gr (USL7,5 - EU38)

Szín:               Black/Dark Orange

 

Kinek ajánljuk: Elsősorban olyan futóknak, versenyre-edzésre, akik elhagyják az ösvényeket és "átvágnak" az erdőn. Az OLX technológia maximális biztonságot nyújt, természetesen nemcsak az erdőben, hanem egy sáros erdei úton is.